Benodigdheden:
- 4 uien
- 4 tenen knoflook
- 2 el olijfolie
- 4 el mosterd
- 8 dl kippenbouillon
- 1 flesje koksroom
- zeezout, versgemalen peper
- 2 el kervel
Snipper de uien en knoflook. Bak ze lichtbruin in de olijfolie en voeg de mosterd toe.
Voeg de kippenbouillon toe, breng aan de kook.
Voeg vervolgens de koksroom toe en laat het geheel zo'n 20 minuten zachtjes pruttelen.
Breng op smaak met zeezout, versgemalen peper en de kervel.
Voeg de kippenbouillon toe, breng aan de kook.
Voeg vervolgens de koksroom toe en laat het geheel zo'n 20 minuten zachtjes pruttelen.
Breng op smaak met zeezout, versgemalen peper en de kervel.
Tip:
- indien gewenst kan de soep nog iets gebonden worden met bloem of maizena.
- indien gewenst kan de soep nog iets gebonden worden met bloem of maizena.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten